ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Συνεργείο

Ο ΠΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Υπευθυνότητα και συνέπεια.

Βρίσκουμε τη λύση σε οποιοδήποτε μηχανολογικό ή ηλεκτρολογικό ζήτημα σας απασχολεί. Χρόνια εμπειρίας και μία πάντα σοβαρή και υπεύθυνη προσέγγιση χαρακτηρίζουν το άρτια εξοπλισμένο και υπερσύγχρονο συνεργείο μας που λειτουργεί από το 2006 παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες, ταχύτατη εξυπηρέτηση και εξειδικευμένες λύσεις, πάντα με την εγγύηση του ονόματος Koubis. Δωρεάν μεταφορικά για όλα τα γύρω νησιά, παράδοση-παραλαβή στο χώρο του πελάτη και παροχή αυτοκινήτου εξυπηρέτησης για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο, κατατάσσουν την Auto Koubis στην πρώτη επιλογή στις Κυκλάδες.

Συνεργείο - Auto Koubis
/ ΛΙΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Παροχές συνεργείου

Τεχνικός έλεγχος - Auto Koubis

Τεχνικός έλεγχος αυτοκινήτου

Διαγνωστικός έλεγχος στον εγκέφαλο, έλεγχος φρένων, αναρτήσεων, συστήματος διεύθυνσης, διαρροών (από λάδι ή υγρά ψυγείου), το όχημά σας περνάει από εξονυχιστικό τεχνικό έλεγχο με την υπογραφή Koubis.

Μηχανολογικές επισκευές - Auto Koubis

Μηχανολογικές / Ηλεκτρολογικές Επισκευές

Διαθέτουμε σύγχρονο διαγνωστικό για να ελέγχουμε με ασφάλεια τόσο τα καινούργια όσο και τα παλαιότερα μοντέλα οχημάτων που εμπιστεύεστε σε μας, και, κατόπιν ραντεβού, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ηλεκτρολογική επισκευή, με εστίαση στη λεπτομέρεια.

Ευθυγράμμιση - Auto Koubis

Ζυγοστάθμιση / Eυθυγράμμιση

Συνέπεια και ακρίβεια. Στην Auto Koumbis θα βρείτε ένα σύγχρονο μηχάνημα που βοηθά την ευθυγράμμιση να γίνεται με ταχύτητα και ασφάλεια.

Ελαστικά - Auto Koubis

Ελαστικά

Με μεγάλη ποικιλία σε ελαστικά, από το πιο οικονομικό μέχρι το πιο επώνυμο, προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες κάθε είδους οχήματος, από επιβατηγά κι SUV μέχρι φορτηγά.

Με την εγγύηση του ονόματος Koubis

Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο μας παρέχει:

Υπεύθυνες και οικονομικές λύσεις σε κάθε θέμα που σας απασχολεί
Την πείρα και την ευελιξία μίας άρτια συντονισμένης ομάδας
Τη σφραγίδα της σιγουριάς που συνοδεύει την Auto Koubis εδώ και 30 χρόνια
Συνεργείο Κουμπής - Auto Koubis