ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ

Φανοποιείο

ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Το αυτοκίνητό σας είναι σε καλά χέρια

Μεράκι, υπομονή, προσήλωση στη λεπτομέρεια. Οι άνθρωποι της Auto Koubis αντιμετωπίζουν κάθε όχημα σαν έναν μοναδικό οργανισμό με τη δική του ιδιοσυγκρασία και τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα τη μερική και ολική βαφή αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, αναδεικνύοντάς τα σαν καινούργια. Εστιάζουμε σε τοπικές επισκευές και βαφές αλλά και ιδιαίτερες αναπαλαιώσεις, επενδύοντας το χρόνο, το ταλέντο, και τις γνώσεις μας. Δωρεάν μεταφορικά για όλα τα γύρω νησιά, παράδοση-παραλαβή στο χώρο του πελάτη και παροχή αυτοκινήτου εξυπηρέτησης για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο, κατατάσσουν την Auto Koubis στην πρώτη επιλογή στις Κυκλάδες, και στις υπηρεσίες φανοποιείου.

Φανοποιείο - Auto Koubis
/ ΛΙΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Παροχές φανοποιείου

Ολική / Μερική βαφή - Auto Koubis

Ολική / Μερική βαφή

Το δυνατό μας όπλο είναι η εμπειρία και η ποιότητα της δουλειάς μας. Τα οχήματα και οι εξωλέμβιες που έχουν περάσει από το βαφείο μας απολαμβάνουν ζωντανό χρώμα που κρατά πολλά χρόνια χωρίς φθορές και αλλοιώσεις. Χρησιμοποιούμε φασματογράφο για να βρούμε την τέλεια απόχρωση ενώ έχουμε επενδύσει σε δύο διαφορετικές κατηγορίες χρωμάτων ώστε να καλύπτουμε τις διαφορετικές ανάγκες παλαιών και νέων μοντέλων.

Τοπικές επισκευές - Auto Koubis

Τοπικές επισκευές

Εστιάζουμε με υπομονή, φροντίδα και υπευθυνότητα μέχρι και στην παραμικρή λεπτομέρεια και της δίνουμε το χρόνο που χρειάζεται, τελειοποιώντας τη δουλειά μας με τοπική βαφή, αλλαγή ή αντικατάσταση, για ένα αποτέλεσμα που δένει άψογα με το σύνολο.

Αναπαλαιώσεις - Auto Koubis

Αναπαλαιώσεις

Με μεράκι και ιδιαίτερη προσήλωση αφιερώνουμε το χρόνο και το ταλέντο της ομάδας μας στην αναπαλαίωση αυτοκινήτων και μηχανών, με επισκευές, κολλήματα και χρώμα που τους χαρίζουν μία δεύτερη, συναρπαστική ζωή.

Κέρωμα - Auto Koubis

Κέρωμα

Ιδίως στα νησιά, το κάτω μέρος των οχημάτων υποφέρει από κρυφές φθορές, λάσπες και υγρασίες. Στην Auto Koubis αναλαμβάνουμε το κέρωμά τους με διάφανο υλικό, παρέχοντας προστασία στο σασί αλλά και τα μηχανικά μέρη του οχήματος.

Με την εγγύηση του ονόματος Koubis

Το φανοποιείο μας σας εξασφαλίζει:

Ασυναγώνιστα πακέτα τιμών
Άψογα αποτελέσματα ακόμη και στις πιο δύσκολες προκλήσεις
Διάρκεια, ποιότητα και σιγουριά
Φανοποιείο Κουμπής - Auto Koubis